Sähköposti yrityksellesi

Ilmainen 14 päivää, minkä jälkeen 4.68 € kuukaudessa käyttäjää kohti*

The Apparel Agency, G Suite ‑asiakas
alternate_email

Sähköposti @yrityksesi

Osoita, että olet tosissasi. Toimintasi näyttää ammattimaiselta, kun käytät mukautettua sähköpostiosoitetta yrityksen verkkotunnuksessa. Luo yksilöllisiä sähköpostiosoitteita, kuten jere@yrityksesi.

enterprise

Enemmän kuin sähköposti

4.68 € kuukaudessa käyttäjää kohti kuukaudessa kattaa lisäksi 30 Gt pilvitallennustilaa, tiedostojen jakamisen, videokonferenssit, ympärivuorokautisen tuen ja paljon muuta. Päivitä tallennustila rajattomaksi helposti, kun tarvitset sitä.

verified_user

Turvallinen ja luotettava

Googlen huippuluotettavat palvelimet takaavat, että sähköposti on käytettävissäsi 99,9 % ajasta. Yrityksesi tiedot pysyvät turvassa markkinoiden johtavien suojausmenetelmien, roskapostisuojauksen ja automaattisten päivitysten ansiosta.

Aloita yrityssähköpostin käyttö vaivattomasti

1

Rekisteröidy G Suiten käyttäjäksi

Rekisteröitymisen yhteydessä määrität verkkotunnuksen, jonka haluat yrityssähköpostillesi. Jos et vielä omista verkkotunnusta, voit ostaa sen Googlelta lisämaksua vastaan.

2

Määritä tilisi

Määrityksen aikana sinua pyydetään vahvistamaan verkkotunnuksesi. Tee tilistäsi yksilöllinen lisäämällä yrityksesi logo, luomalla sähköpostialiaksia, kuten myynti@yrityksesi, ja määrittämällä tarvittaessa sähköpostiosoitteita lisäkäyttäjille.

3

Lähetä sähköposteja ja tee paljon muuta

Käytä G Suitea ilmaiseksi 14 päivää: lähetä sähköposteja, järjestä HD-videopuheluneuvotteluja, luo dokumentteja ja jaa tiedostoja pilven kautta. Voit jatkaa G Suiten käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen määrittämällä laskutuksen milloin tahansa.

Aloita ilmainen kokeilu

Voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai jos tarvitset apua.


*Vain uudet G Suite ‑asiakkaat. Tämä tutustumishinta on voimassa vain 12 kuukauden ajan 20:lle ensimmäisenä lisätylle käyttäjälle. Vakiohinnoittelu koskee kaikkia käyttäjiä 12 kuukauden jälkeen. Voit peruuttaa milloin tahansa.