Yksinkertaista työtapojasi G Suiten avulla

Saat käyttöösi yrityssähköpostin, videoneuvottelutoiminnot, verkkotallennustilaa ja tiedostojen jakamisominaisuuden. Kaikki työkalut, joita tiimisi tarvitsee työskennelläkseen yhdessä ja tehokkaammin, ovat käytettävissä yhdessä ja samassa paikassa.

ALOITA ILMAINEN KOKEILU
POPSUGAR, G Suite ‑asiakas
Pienyritysten edut
mail_outline

Ota Gmail töihin

Googlen erittäin luotettavat palvelimet takaavat työsähköpostille 99,9 %:n käytettävyysajan. Alan johtavat roskapostisuodattimet estävät roskapostin pääsyn postilaatikkoon.

storage

Tiedostojen tallennus ja jakaminen

Säilytä kaikki työt yhdessä turvallisessa paikassa pilvitallennuksen avulla. Voit käyttää ja jakaa sisältöä työtovereillesi milloin tahansa tietokoneelta, puhelimelta tai tabletilta.

devices

Työskentele missä tahansa

Tee yhteistyötä dokumenttien, laskentataulukoiden ja esitysten parissa useilla eri laitteilla. Valmis versio syntyy nopeammin reaaliaikaisen yhteismuokkauksen avulla.

verified_user

Yritystason suojausominaisuudet

Pidä yrityksen tiedot turvassa, vaikka laitteet katoaisivat tai varastettaisiin. Tiedot ovat turvassa myös työntekijöiden vaihtuessa.

group_add

Helppoa IT-hallintaa

Lisää tiimiin jäseniä hetkessä. G Suite pysyy lisäksi automaattisesti ajan tasalla, joten ohjelmistopäivityksistä tai tietoturvakorjauksista ei tarvitse huolehtia.

compare_arrows

Yleisten tiedostotyyppien käsittely

Avaa ja muokkaa yleisiä tiedostomuotoja, esimerkiksi Microsoft® Word-, Excel- ja PowerPoint -tiedostoja. Voit myös viedä ja jakaa tiedostoja henkilöille, jotka eivät käytä G Suitea.

Hinnoittelu

Selkeä hinnoittelu

Basic

Ammattilaistason toimisto-ohjelmistopaketti 30 Gt:n tallennustilalla

4 €

käyttäjää kohti kuukaudessa

Aloita ilmainen kokeilu
Näytä ominaisuudet Piilota ominaisuudet
  • Yrityssähköposti Gmailin kautta
  • Video- ja äänikonferenssit
  • Älykkäät jaetut kalenterit
  • Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset
  • Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, sähköpostilla ja verkossa
  • Tietoturvan ja järjestelmänvalvojan työkalut
  • 30 Gt pilvitallennustilaa

“ Simply Hiredin tiimien keskuudessa vallitsee uudenlainen avoimuuden ja yhteistyön kulttuuri. Myös kulut ovat pienentyneet, koska pilvipohjaisen ratkaisun hallintaan tarvitaan vähemmän resursseja. ”

Gautam Godhwani

Toimitusjohtaja ja yksi perustajista, Simply Hired