Holvi

Sähköpostien, tiedostojen ja chattien arkistointi ja eDiscovery

  • Hallinnoi organisaation sähköpostia, Google Drive ‑tiedostojen sisältöä ja virallisia keskusteluja, säilytä ne, tee niistä hakuja ja vie niitä. G Suiten Business- ja Enterprise-versioihin sisältyvän Holvin avulla voit arkistoida yrityksen dataa, joka on peräisin G Suite ‑palveluista, kuten Gmail, Google Drive, Google Teams Drive, Google Ryhmät ja Google Hangouts Meet.
Aloita ilmainen kokeilu Ota yhteyttä myyntiin

Suojaa yrityksesi data sähköpostin arkistoinnilla ja säilytysvaatimuksilla

Voit määrittää tuetun sisällön säilytyskäytännöt, jotka koskevat koko verkkotunnusta tai valitsemiasi organisaatioyksiköitä. Käytännöt voidaan määrittää ajanjaksojen ja hakuehtojen mukaan. Holvin avulla voit seurata ja säilyttää lokiin kirjatut tiedot oikeudellisia tarkistuksia varten.

Löydä sisältöä nopeasti Googlen hakutekniikalla

Etsi ja nouda arvokkaita tietoja myös jäädytetyiltä tileiltä. Se on helppo tapa kerätä lakiasiainosaston tarvitsemat tiedot ja estää tietojen katoaminen työntekijöiden vaihtaessa työpaikkaa. Voit myös viedä Google Drive ‑tiedostojen aiemmat versiot.

Säilytysvaatimuksen alaisten tietojen säilytys

On epätodennäköistä mutta mahdollista, että yrityksesi voi saada haasteen oikeuteen. Holvi auttaa sinua varautumaan: mukautettavien säilytysjaksojen avulla voit säilyttää käyttäjien Gmail-, Drive- ja tallennetut Hangouts-keskustelutiedot.

Vie helposti vakiomuotoihin

Vie haun kautta löytynyt sisältö vakiomuodoissa lisätarkastelua varten. Voit viedä minkä tahansa lisensoidun tilin tulokset.

Seuraa toimintaa tarkastusraporttien kautta

Seuraa käyttäjien toimintaa Holvissa. Varmatoimisten jäljitysketjujen avulla näet esimerkiksi haut, sisällön tarkastelukerrat ja viennit.

Yleisimmät Holvia koskevat kysymykset

Mitä eDiscovery tarkoittaa?

Electronic discovery (elektroninen etsintä) eli eDiscovery on sähköisessä muodossa olevan tiedon etsimistä ja löytämistä. Sitä käytetään yleisesti oikeudellisiin asioihin ja tutkimuksiin vastattaessa.

Mitä tapahtuu poistetuilla tileillä oleville tiedoille?

Jos poistat käyttäjän, kaikki kyseisen käyttäjän tiliin liittyvät tiedot poistetaan Googlesta. Googlen suosittelema käytäntö on, että käyttäjätilit jäädytetään poistamisen sijaan.

Miten voin ostaa G Suiten ja Holvin?

G Suiten Business- ja Enterprise-versioiden käyttäjät saavat Holvin käyttöönsä ilman lisäkustannuksia. G Suiten Basic-versiota käyttävät voivat ostaa Google Holvi ‑laajennuksen.