Yleisiä kysymyksiä G Suitea harkittaessa

Oletko jo G Suite ‑asiakas? Siirry tukisivulle.

Hinnoittelu

 • Miten G Suiten eri versiot eroavat toisistaan?

  G Suitesta on kolme versiota: Basic, Business ja Enterprise. Basicissa on 30 Gt tallennustilaa käyttäjää kohti, Business tarjoaa rajattoman tallennustilan ja arkistoinnin, ja Enterpriseen kuuluu lisähallintaominaisuuksia ja muokkausmahdollisuuksia. Saat lisätietoja vertailemalla G Suiten versioita.

 • Onko G Suitessa ilmainen kokeilujakso?

  Kyllä, tarjoamme uusille asiakkaille 14 päivän G Suite ‑kokeilujakson. Aloita maksuton kokeilu muutamassa minuutissa ja luo tilit jopa 10:lle tiimisi jäsenelle. Tarvitsemme laskutustietojasi tilin määrittämiseen, mutta laskuttaminen alkaa vasta maksuttoman kokeilujakson jälkeen. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Jotta hyödyt mahdollisimman paljon kokeilujaksosta, suosittelemme, että testaat ainakin kolmea tärkeää toimintoa. Näitä voivat olla esimerkiksi yhteiskäyttö Docsissa, videokokouksen käynnistäminen Hangoutsissa ja Gmail-viestien tarkistaminen mobiililaitteella.

 • Miten ostan G Suiten?

  Voit rekisteröityä G Suiten käyttäjäksi verkossa tai aloittaa käytön ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme. Kun rekisteröidyt verkossa, saat automaattisesti 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tarvitsemme laskutustietojasi tilin määrittämiseen, mutta laskuttaminen alkaa vasta maksuttoman kokeilujakson jälkeen. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Huomaa, että kokeilu on rajattu 10 käyttäjään. Jos lisäät enemmän kuin 10 käyttäjää kokeilujakson aikana, kokeilu päättyy ja palvelusta aletaan periä maksuja.

 • Miten voin peruuttaa kokeilun, jos päätän olla ostamatta G Suitea?

  Voit perua tilauksen milloin tahansa hallintakonsolin Laskutus-osion kautta. Jos perut tilauksen 14 päivän kokeilujakson aikana, sinua ei veloiteta. Jos haluat lisätietoja, tutustu tähän ohjekeskuksen artikkeliin.

 • Kuinka paljon G Suiten määrittäminen ja siihen siirtyminen maksavat?

  Asennusoppaan avulla voit määrittää G Suiten ja siirtää tietosi ilman lisäkustannuksia. Tukitiimimme on tarvittaessa käytettävissä. Jos haluat jonkun tekemään asennuksen ja siirron yrityksellesi, ota yhteyttä Googlen yhteistyökumppaniin, joka kertoo sinulle enemmän näistä palveluista ja niihin liittyvistä kustannuksista.

 • Mitkä maksutavat Google hyväksyy?

  Voit maksaa G Suiten tilauksen kansainvälisellä luottokortilla. Google hyväksyy seuraavilla korteilla suoritetut maksut: Visa, Mastercard ja American Express. Joillakin alueilla on mahdollista suorittaa maksu pankkitililtä (suoraveloitus).

 • Voinko maksaa kuukausimaksujen sijaan kokonaisen vuoden G Suiten käyttöä etukäteen?

  Vuositilauksia tarjotaan joissakin maissa. Hinnoittelusivultamme näet, tarjotaanko vuositilausta omassa maassasi.

 • Miten käyttäjä määritetään hinnoittelun osalta?

  Käyttäjä on yksi ainutkertainen sähköpostiosoite (nimi@omayritys). Luomalla sähköpostialiaksia käyttäjä voi hyödyntää useita sähköpostiosoitteita. Ryhmien sähköpostialiaksia (kuten tuki@omayritys) ei lasketa käyttäjiksi. Voit lisätä jopa 30 sähköpostialiasta jokaiselle käyttäjälle.

 • Haluan luoda sähköpostialiaksia ryhmille. Lasketaanko tällainen alias maksulliseksi käyttäjäksi? Montako aliasta kullakin käyttäjällä voi olla?

  Ei. Luomalla sähköpostialiaksia kukin käyttäjä voi hyödyntää useita sähköpostiosoitteita. Voit lisätä jopa 30 sähköpostialiasta käyttäjää kohti.

 • Kuuluuko G Suiteen verkkotunnus?

  Ei, verkkotunnuksen hinta ei sisälly G Suiteen. Rekisteröitymisen yhteydessä määrität verkkotunnuksen, jonka haluat yrityssähköpostillesi. Jos et vielä omista verkkotunnusta, voit ostaa sen Googlelta lisämaksua vastaan.

 • Hyväksyykö Google useita valuuttoja?

  Kyllä. Laskutuksen määrittäessäsi valitset toimintamaasi ja valuutan, jolla haluat maksaa. Valitsemastasi maasta riippuu, mitä maksuvaihtoehtoja voit käyttää. Valitse maa ja valuutta huolellisesti, koska et voi muuttaa näitä valintoja myöhemmin.

Takaisin alkuun

Ota yhteyttä myyntiin, jos sinulla on lisää kysymyksiä.

Ota yhteyttä tukeen, jos olet jo G Suite ‑asiakas.