Yleisiä kysymyksiä G Suitea harkittaessa

Oletko jo G Suite ‑asiakas? Siirry tukisivulle.

Järjestelmänhallinta

 • Voinko hallinnoida mobiililaitteita G Suitella?

  Kyllä. Voit hallinnoida organisaatiosi mobiililaitteita ilman omaa laitehallintapalvelinta Google-hallintakonsolin avulla. Mobiililaitteiden hallinnalla (MDM) voit pakottaa käytäntöjä organisaatiosi mobiililaitteisiin ja esimerkiksi etäpyyhkiä käyttäjien mobiililaitteita.

 • Voinko hallinnoida useita verkkotunnuksia G Suitella?

  Jos organisaatiosi hankkii uuden verkkotunnuksen nimen tai toimii useissa verkkotunnuksissa, voit lisätä kaikki verkkotunnuksesi ilman lisäkustannuksia. Käyttäjillä voi olla identiteetti yhdessä tai useammassa verkkotunnuksessa, ja he voivat samalla käyttää jaettuja palveluja osana yhtä organisaatiota. Hallinnoit verkkotunnuksia saman hallintakonsolin kautta. Lisää verkkotunnus joko erillisenä verkkotunnuksena tai verkkotunnuksen aliaksena käyttötarkoituksen mukaan.

 • Voinko antaa järjestelmänvalvojan oikeudet muille käyttäjille?

  Kyllä. Organisaation koosta riippumatta suosittelemme, että jaat käyttäjien ja palvelujen hallinnointivastuun valikoidulle luotettujen käyttäjien joukolle. Voit myöntää käyttäjälle järjestelmänvalvojan oikeudet antamalla hänelle jonkin käytettävissä olevista järjestelmänvalvojan rooleista. Roolin myötä käyttäjällä on oikeus hallintakonsolin käyttöön. Voit tehdä käyttäjästä pääkäyttäjän, joka voi käyttää kaikkia hallintakonsolin toimintoja. Voit myös antaa roolin, joka rajoittaa tehtäviä, joita järjestelmänvalvoja voi tehdä. Voit esimerkiksi sallia ainoastaan ryhmien luomisen, palvelun asetusten hallinnoimisen ja käyttäjän salasanan nollaamisen.

 • Voinko hallita käyttäjien oikeutta käyttää tiettyjä ominaisuuksia tai palveluja?

  Aluksi suurin osa palveluista on kytketty käyttöön kaikille käyttäjille. Hallintakonsolissa voit kytkeä pois palvelut, joita et halua ihmisten käyttävän tai muokata palvelujen toimintaa. Voit ottaa samat asetukset käyttöön kaikille tai käyttää omia käytäntöjä eri käyttäjille. Voit esimerkiksi ottaa Hangoutsin käyttöön vain tukitiimille tai antaa vain markkinointiosaston jakaa julkisia Google Sites ‑sivustoja.

Takaisin alkuun

Ota yhteyttä myyntiin, jos sinulla on lisää kysymyksiä.

Ota yhteyttä tukeen, jos olet jo G Suite ‑asiakas.