G Suite tiimeille nopeuttaa yhteistyötä.

Hyödynnä G Suiten yhteiskäyttötyökaluja ja rajoittamatonta tallennustilaa yrityksesi nykyisen sähköposti- ja kalenteriratkaisun lisänä.

Katso hinnoittelu
The Apparel Agency, G Suite ‑asiakas
Edut tiimeille
public

Tee yhteistyötä reaaliajassa

Tiimisi voi käsitellä samaa tiedostoa samanaikaisesti, jolloin tiimin jäsenet näkevät muutokset reaaliajassa.. Voit jakaa tiedostoja kenelle tahansa, myös sellaisille henkilöille, jotka eivät käytä G Suitea, ja muokata myös Microsoft® Office ‑tiedostoja.

storage

Rajoittamaton tallennustila ja jakaminen

Älä murehdi tallennustilan loppumista. G Suiten rajoittamattoman pilvitallennustilan ansiosta voit tallentaa kaikki työtiedostot samaan, turvalliseen tallennustilaan verkossa. Voit myös jakaa tiedostoja välittömästi – sinun ei tarvitse enää lähettää suuria tiedostoja sähköpostiliitteinä.

phonelink

Keskustele kasvotusten

Järjestä HD-videokokouksia tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, paikasta riippumatta. Pidä esityksiä, jaa näyttösi ja chattaile työskennellessäsi.

verified_user

Suuryritystason turvallisuus

Pidä organisaatiosi data turvassa. Automaattisten päivitysten ansiosta G Suite sisältää aina uusimmat tuote- ja turvallisuusparannukset. Lisätietoja G Suiten tietoturvasta.

phone

Ympärivuorokautinen tuki

Soita tai lähetä sähköpostia Googlen tukeen milloin tahansa, vuoden jokaisena päivänä. G Suiten tuki vastaa tiimisi IT-tarpeisiin. Reaaliaikainen tuki on saatavilla 16 kielellä.

person_add

Hallinnoi tiimin käyttöoikeuksia

Tiimin järjestelmänvalvojat voivat lisätä uuden jäsenen helposti käyttämällä hänen työsähköpostiosoitettaan. Tiimistä poistuvalta kollegalta on aivan yhtä helppoa poistaa tiedostojen käyttöoikeudet.

hinnoittelu

Saat ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi.

Ei piilomaksuja tai lisäkustannuksia.

Team

Hyödynnä pilvipohjaisia yhteiskäyttötyökaluja ja rajoittamatonta tallennustilaa yrityksesi nykyisen sähköposti- ja kalenteriratkaisun lisänä.

8 €

EUR / käyttäjä / kuukausi

Aloita antamalla työsähköpostiosoite

Kiitos!
Vahvistussähköposti on lähetetty osoitteeseen {[signupForm.emailAddress]}. Tarkista postilaatikkosi ja luo Google-tili klikkaamalla linkkiä.
Etkö löydä sähköpostia? Yritä uudelleen tai käy ohjekeskuksessa.

Debug verification
  • Video- ja äänikonferenssit
  • Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset
  • Ympärivuorokautinen tuki puhelimitse, sähköpostilla ja verkossa
  • Rajoittamaton pilvitallennustila (tai 1 Tt käyttäjää kohti, jos käyttäjiä on alle 5)
  • Helppokäyttöinen tiimeihin perustuva käyttäjänhallinta

Haluaako tiimisi käyttää Gmailia ja Kalenteria?

Valitse siinä tapauksessa jokin G Suiten yrityssopimuksista. Näihin tilaustyyppeihin sisältyy yrityssähköposti Gmailin kautta ja jaetut kalenterit.