Google+

Pidä yhteyttä työtovereihin yrityksen sisäisen turvallisen sosiaalisen verkoston kautta

  • Luo verkkoyhteisö, jossa työntekijät voivat turvallisesti jakaa tiimin päivityksiä, uusia ideoita ja yhteisiä kiinnostuksen kohteita reaaliajassa.
Aloita ilmainen kokeilu Ota yhteyttä myyntiin

Jaa tietoa ja ideoita tiimisi keskusteluryhmässä

Google+ ‑postaukset, ‑kommentit ja ‑yhteisöt auttavat pysymään ajan tasalla ja jakamaan ideoita tiimin kanssa.

Pidä yhteyttä tiimin jäseniin paikasta riippumatta

Tehokkaiden Android- ja iOS-sovellusten ansiosta myös etätyötä tekevät ja työpisteettömät työntekijät pysyvät ajan tasalla yrityksen uutisista ja keskusteluista.

Työntekijöiden julkisen sisällön käytön hallinta

Voit valita, voivatko työntekijät tarkastella julkista sisältöä ja käyttää sitä yrityksen verkosta. Asetukset vaihtelevat täysin julkisten ja täysin yksityisten välillä.

Valokuvat ja videot tuovat keskusteluun eloa

Google+ on erinomainen tapa jakaa uusin esittelyvideo, kuvakaappaus, tuotevalokuva tai mikä tahansa multimediatiedosto, joka on hyödyllinen seuraajillesi.

Jaa, ole yhteydessä ja ole vuorovaikutuksessa liikkeellä ollessasi

Androidin ja iOS:n Google+ -sovelluksella voit jakaa liikkeellä ollessasi. Voit jakaa sijainteja, liikematkalla ottamiasi kuvia, tallentaa tiedot heti ja pitää ne valmiina jaettaviksi.

Google+ nousi yrityksessämme nopeasti suosioon sisäisten keskustelujen välineenä – se on käytännössä ottanut sisäisen sosiaalisen verkostomme paikan.

Martin Russell

Just Eat

Yleisimmät Google+:aa koskevat kysymykset

Voinko määrittää, näkyvätkö julkiset yhteisöviestini profiilisivullani?

Kyllä. Google+ -asetusten avulla voit päättää, haluatko näyttää vai piilottaa Google+ -viestit profiilissasi.

Miten käyttäjäprofiilien tietosuojaa ylläpidetään?

Järjestelmänvalvojat voivat määrittää, että käyttäjäprofiilit eivät oletuksena näy julkisissa verkkohakutuloksissa. Käytössä on myös laajoja käyttäjähallinnan työkaluja, joiden avulla profiilitiedon näkyvyyttä voi rajoittaa.

Voivatko tiimit pitää sosiaaliset keskustelut yksityisinä?

Kyllä. Rajoitetut yhteisöt tarjoavat lisäturvakerroksen, jolloin ainoastaan organisaatioon kuuluvat käyttäjät voivat liittyä. Vaikka kyse olisi esimerkiksi beta-vaiheen tuotteen suunnitelmista tai muistiinpanoista tiimillesi toimiston ulkopuolelta, julkaisemasi sisältö pysyy rajoitettuna organisaatioosi.