Liity pilviratkaisuille suunnattuun ohjelmaan

Mitä minä saan?

Kumppanialennus

Kumppanit saavat 20 % alennusta vuosittaisesta ovh-hinnasta kaikille tuotteille, joita voi myydä yhteistyökumppanikonsolin kautta.

Yhteistyökumppanikonsoli

Yhteistyökumppanikonsolin avulla kumppanit voivat keskitetysti luoda, hallinnoida ja ylläpitää kaikkia asiakastilejä, hallinnoida kaikkien tuotteiden tilauksia, tarkastella tilaus- ja laskutushistoriaa, käsitellä laskuja sekä hallinnoida tukitapahtumia suoraan asiakkaan kanssa.

Koulutus

Kumppanit saavat myynnin, markkinoinnin ja käyttöönoton koulutusta, joka sisältää tekniikkaan ja muuhun toimintaan liittyvää osaamista.

Työkalut

Kumppanit saavat käyttöönsä Google Cloud Connect ‑kumppaniportaalin, josta löytyy usein päivitettäviä työkaluja sekä myynti-, markkinointi- ja käyttöönottomateriaalia, mukaan lukien aluekohtaista materiaalia.

Brändi

Kumppanit saavat virallisen G Suite ‑kumppanitunnuksen, jota he voivat käyttää myynti- ja markkinointimateriaaleissa. Kumppanit merkitään myös kumppanihakemistoomme, jossa he näkyvät potentiaalisille asiakkaille ympäri maailman.

Kanavatuki

Ohjelmaan liittymisen jälkeen jokainen kumppani saa tukea, joka auttaa kaikessa toiminnan aloittamisesta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Mitä minulta edellytetään?

Etsi uusia asiakkaita

Potentiaalisten asiakkuuksien luominen ja muut omaan osaamiseesi perustuvat toiminnot ovat tärkeä osa menestyvien G Suite ‑käytäntöjen luomista, paikallisten verkostojen hyödyntämistä ja olemassa olevien asiakassuhteiden laajentamista.

Tarjoa palveluja

Erottaudu tarjoamalla palveluja, jotka luovat ainutkertaista arvoa asiakkaillesi, esimerkiksi konsultointia, käyttöönottoja, koulutusta, tukea, alihankkijaintegrointeja, turvallisuushallintaa, mobiililaitteiden hallintaa ja paljon muuta.

Hallinnoi laskutusta ja hinnoittelua

Kumppanit säilyttävät täyden omistusoikeuden asiakkaidensa laskutus- ja hinnoittelusuhteeseen. Laskutamme suoraan vain kumppaneita, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen myös muita tuotteita ja palveluita kätevässä paketissa.

Toiminnan kehittäminen G Suiten avulla

Ryhdy Premier-kumppaniksi

Voit kehittää toimintaasi ryhtymällä G Suite Premier ‑kumppaniksi. Saat lisää etuja, kuten tehokkaampaa tukea, näkyvyyttä sekä yksinomaisia myynti- ja markkinointimahdollisuuksia. Tämä kumppanuustaso edellyttää, että todistat G Suiteen liittyvän osaamisesi tasaisella asiakasmenestyksellä, yhteismarkkinoinnilla ja sijoittamalla sertifioituihin ammattilaisiin.

Hanki hyväksyntä

G Suite Certification ‑ohjelma on suunnattu G Suite ‑kumppaneille. Ohjelman avulla kumppanit voivat pätevöityä sekä myynnin että käyttöönoton saralla. Kokeen läpäisevät henkilöt saavat tunnuksen ja todistuksen. Myynnin ammattilaiset voivat todistaa G Suiten myynnissä vaadittavan osaamisensa G Suite Sales Specialist ‑kokeen avulla. IT-ammattilaiset voivat puolestaan suorittaa G Suite Certified Deployment Specialist ‑kokeen. Sen avulla he voivat osoittaa hallitsevansa perustaidot ja ‑tiedot, joita tarvitaan G Suiteen siirtymisessä ja sen käyttöönotossa ja määrittämisessä. Saat lisätietoja G Suite ‑sertifiointiohjelmasta täältä.

Laajenna tarjontaa

Myynnin jälkeinen toiminta ja tukitoiminnot ovat tärkeä osa yhteistyökumppanin roolia. Niillä varmistetaan, että asiakas hyödyntää käyttöönotettuja tuotteita tehokkaasti. Lisäksi ne tarjoavat tilaisuuksia kehittää asiakkaan ratkaisua uusimpien Googlen ratkaisujen (esim. Google Holvin, Google Driven, Chromebookien, Chromebox kokouksille -palvelun) lisämyynnin kautta.

Miten pääsen yhteistyökumppaniksi?

Ohjelmaan hakeminen

Ohjelmaan hakeminen edellyttää, että kirjaudut sisään G Suite ‑tilillä, johon liittyy vähintään yksi käyttöoikeus. Jos sinulla ei ole vielä G Suite ‑tiliä, sinun on ostettava sellainen ennen ohjelmaan hakemista.

Hanki kelpoisuus ohjelmaan

Kumppaniohjelmaan hyväksyminen edellyttää, että myyt ja otat käyttöön vähintään 100 maksettua käyttäjätiliä. Voit myydä ja ottaa tilit käyttöön yhdelle tai useammalle yritykselle. Sinun on ostettava käyttöoikeudet suoraan osoitteesta https://gsuite.google.com/ asiakkaidesi puolesta tai pyydettävä asiakkaita antamaan tarvittavat tiedot. Hakemusprosessin toisessa vaiheessa sinun on rekisteröitävä vähintään 100 maksettua käyttäjätiliä, ja prosessin viimeisessä vaiheessa tarkistamme luottotiedosi.

Läpäise luottotietojen tarkistus

Kun yrityksesi on täyttänyt kelpoisuusvaatimukset, tarkistamme yrityksesi luottotiedot. Pyydämme sinua todennäköisesti toimittamaan meille ylimääräisiä asiakirjoja yrityksesi luottotietojen tarkistamista varten, jos yrityksesi sijaitsee Aasian ja Tyynenmeren alueella tai jossakin Latinalaisen Amerikan maista. Tämä voi kestää noin 5–7 arkipäivää. Kun luottotietojen tarkistus on valmis, tarjoamme sinulle virallisen kumppanin laillista sopimusta. Lisätietoja luottotietojen tarkistuksesta on ohjeissa.