Hanki Gmail, Docs, Drive ja Kalenteri yrityskäyttöön.

Parhaiden tulosten saavuttamiseen riittää yksi sovelluspaketti. Sovellukset toimivat saumattomasti tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Aloita ilmainen kokeilu

Yrityksen sähköpostiosoite @omayritys.fi

Saat työsähköpostin ilman mainoksia, 30 Gt sähköpostin tallennustilaa ja ympärivuorokautisen tuen. Yhteensopiva Microsoft Outlookin ja muiden sähköpostiohjelmien kanssa.

Lisätietoja Gmailista
kuvakaappaus Gmailista

Henkilökohtaiset tapaamiset kenen kanssa tahansa ja missä tahansa

Pidä muihin yhteyttä tekstichateilla, äänipuheluilla tai teräväpiirtoisilla videopuheluilla sisäänrakennetun näytön jakamisen avulla. Säästät matkustuskuluja ja ‑aikaa, mutta saat silti kaikki kasvokkain tapaamisen edut.

Lisätietoja Hangoutsista
kuvakaappaus Hangoutsista

Helppoa aikataulutusta tiimeille

Kuluta vähemmän aikaa suunnitteluun ja enemmän tekemiseen jaettavien kalenterien avulla. Ne integroituvat saumattomasti Gmailiin, Driveen ja Hangoutsiin, joten tiedät aina, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Lisätietoja Kalenterista
kuvakaappaus Kalenterista

Sosiaalinen verkosto yrityksille

Google+:n avulla on helppoa ja nopeaa jakaa ideoita sekä tehdä yhteistyötä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.

Lisätietoja Google+ ‑palvelusta
kuvakaappaus Google+:sta

Turvallista verkkotallennustilaa

Kaikki tiedostosi ovat yhdessä paikassa, ja käytössäsi on aina tiedostojen uusin versio olinpaikastasi riippumatta. Synkronoi automaattisesti pöytäkoneellasi olevat tiedostot ja käytä niitä muilla laitteillasi.

Lisätietoja Drivesta
Kuvakaappaus Drivesta

Tekstinkäsittelyä tiimeille

Luo ja muokkaa tekstidokumentteja millä tahansa älylaitteella. Monta eri henkilöä voi muokata samaa dokumenttia yhtä aikaa, ja muutokset tallennetaan automaattisesti.

Lisätietoja Docsista
Kuvakaappaus Docsista

Tehokkaat laskentataulukot

Luo ja muokkaa laskentataulukoita millä tahansa älylaitteella. Kaikki onnistuu yksinkertaisten tehtäväluetteloiden laatimisesta tietojen analysointiin kaavioiden, suodatinten ja pivot-taulukoiden avulla.

Lisätietoja Sheetsista
Kuvakaappaus Sheetsista

Kyselyjä ja lomakkeita helposti

Luo omia verkkolomakkeita tutkimuksia ja kyselyjä varten. Voit kerätä vastaukset laskentataulukkoon ja analysoida tiedot Google Sheetsissa.

Lisätietoja Formsista
Kuvakaappaus Formsista

Yhdessä luotuja kauniita esityksiä

Luo, muokkaa ja pidä huoliteltuja esityksiä millä tahansa älylaitteella. Dioja voi muokata monta henkilöä yhtä aikaa, ja kaikilla on aina käytössään niiden uusimmat versiot.

Lisätietoja Slidesista
Kuvakaappaus Slidesista

Helposti luotavat verkkosivustot

Luo asiakasportaali tai mobiililaitteille sopiva tiimi- tai projektiportaali helppokäyttöisten vedä ja pudota ‑työkalujen avulla.

Lisätietoja Sitesista
Kuvakaappaus Sitesista

Organisaatiosi G Suiten hallinnointi

Hallinnoinnin kuuluu olla vaivatonta. Voit helposti lisätä käyttäjiä, hallinnoida laitteita ja määrittää turvallisuus- ja muut asetukset siten, että tietosi ovat turvassa.

Lisätietoja hallinnoinnista
Kuvakaappaus hallintakonsolista

Arkistointi ja vaatimustenmukaisuus

Hallinnoi organisaation sähköpostia ja virallisia chatteja, säilytä ne, tee niistä hakuja ja vie niitä. Holvi kuuluu vain tilauksiin, joiden hinta on 8 € käyttäjää kohti kuukaudessa.

Lisätietoja Holvista
Kuvakaappaus Holvista

Edut yrityksille

Työpaikallesi sopiva ratkaisu alkaen vain 4 € käyttäjää kohti kuukaudessa

alternate_email

Sähköpostiosoite @omayritys.fi

Lähetä ammattimaisia sähköposteja yrityksesi verkko-osoitteesta (nimi@omayritys.fi) ja luo ryhmien postituslistoja, kuten myynti@omayritys.fi.

storage

Kaikki tarvitsemasi tallennustila

Saat aluksi 30 Gt verkkotallennustilaa käyttäjää kohti. Voit päivittää rajattomaan tallennustilaan hintaan 4 € käyttäjää kohti kuukaudessa.

headset_mic

Ympärivuorokautinen reaaliaikainen tuki

Soita tai lähetä sähköpostia Google-tukeen milloin tahansa, kun tarvitset henkilökohtaista tukea. Löydät vastauksia nopeasti myös ohjekeskuksestamme.

security

Laajat järjestelmänvalvontatoiminnot

Lisää ja poista käyttäjiä, määritä ryhmiä ja ota käyttöön turva-asetuksia, kuten kaksivaiheinen varmennus ja kertakirjautuminen. Voit tehdä kaiken tämän samasta keskitetystä hallinnointikonsolista.

phonelink

Mobiililaitteiden hallinta

Suojaa yrityksesi tiedot käyttämällä laitehallintaa, jonka avulla voit helposti etsiä laitteita, vaatia salasanoja ja tarvittaessa poistaa laitteilla olevia tietoja.

enterprise

Helppoa tietojen siirtämistä

Ilmaisten siirtotyökalujen avulla voit tuoda vanhoja sähköposteja vanhoista järjestelmistä, kuten IBM Notesista tai Microsoft Exchangesta. Jos tarvitset apua, soita meille.

Menestystarinoita

Käyttäjinä miljoonia yrityksiä, niin pieniä kuin Fortune 500 ‑yrityksiäkin

Hummus Bros.

Google Appsin avulla kaikki on helpommin saatavilla ja jaettavissa, joten sillä on suuri vaikutus jokapäiväiseen elämäämme.

EAT

Reseptimme menestykseen oli siirtyminen Google Appsiin – Cesar Ramanauskas, Systems Engineer, EAT.

Ocado

Ocado pitää ruokatoimituspalvelun pyörät liikkeessä Google Appsin avulla

Kokeile G Suitea ilmaiseksi

Ei edellytä luottokorttia tai ohjelmiston lataamista. Soita meille aina kun tarvitset apua.

Aloita ilmainen kokeilu