Yleisiä kysymyksiä G Suitea harkittaessa

Oletko jo G Suite ‑asiakas? Siirry tukisivulle.

Alkutoimet

 • Voinko siirtää vanhat sähköpostini, kalenteritapahtumani ja yhteystietoni G Suiteen?

  Kyllä. Voit siirtää olemassa olevat sähköpostisi, kalenteritapahtumasi ja yhteystietosi G Suiteen. Voit siirtää sekä omat tietosi että tiimisi jäsenten tiedot tai voit antaa tiimisi jäsenten siirtää itse omat tietonsa. G Suiten työkalujen avulla voit siirtää tietoja Microsoft® Exchange-, Microsoft Office 365™- ja IBM® Notes® ‑järjestelmistä sekä muista sähköpostijärjestelmistä.

 • Voinko käyttää sähköpostia siirron aikana?

  Kyllä. Voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja entiseen tapaan. Jotta voit käyttää Gmailia G Suiten kanssa, sinun on määritettävä verkkotunnuksesi (MX-tietueet) ohjaamaan sähköpostisi Googlen sähköpostipalvelimille. Tämä vastaa samaa kuin ilmoittaisit uuden osoitteen postitoimistoon, jotta postisi toimitetaan uuteen paikkaan. Kun MX-tietueiden muutos on tullut voimaan (noin 72 tunnin kuluessa), voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia G Suite ‑tilisi kautta. Siihen asti voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia vanhan sähköpostijärjestelmäsi kautta.

 • Vaikuttaako tämä siirto nykyiseen verkkosivustooni? Voiko Google isännöidä verkkosivustoani?

  Ei, tämä siirto ei vaikuta nykyiseen verkkosivustoosi. G Suiten asennus ei edellytä mitään muutoksia nykyiseen verkkopalvelun tarjoajaasi. G Suite ei ole verkkopalvelujen tarjoaja, mutta saat lisätietoja Googlen verkkopalvelujen tarjonnasta Google Cloud Platformin kautta.

 • Voinko käyttää omaa verkkotunnustani G Suiten kanssa? Mitä teen, jos minulla ei vielä ole verkkotunnusta?

  G Suiten käyttö edellyttää verkkotunnusta. Verkkotunnuksen nimi on se osa, joka tulee verkkosivuston URL-osoitteessa www-osan jälkeen. Jos sinulla on jo verkkotunnus, anna se G Suite ‑rekisteröitymisen yhteydessä. (Sinun on vahvistettava, että omistat kyseisen verkkotunnuksen.) Jos sinulla ei ole verkkotunnusta tai haluat hankkia uuden G Suite ‑käyttöä varten, voit ostaa haluamasi verkkotunnuksen (jos se on saatavana) Googlelta.

 • Voiko joku määrittää G Suiten yritykselleni?

  Voit tehdä yhteistyötä G Suite ‑yhteistyökumppanin kanssa. Yhteistyökumppanit ovat kokeneita IT-palveluyhtiöitä, jotka auttavat sinua G Suiten arvioinnissa, muokkaamisessa ja käyttöönotossa sekä palvelun käyttöön siirtymisessä. Ne tarjoavat myös koulutusta, tiedonhallintaa ja jatkuvaa tukea. Jos sinulla on kysyttävää G Suiten käyttöönotosta, voit ottaa myös yhteyttä G Suiten tukeen. Tukitiimi palvelee kellon ympäri joka päivä.

  Määrityssivulta löydät tietoja asennuksesta, viestimalleista sekä resursseja käyttöönottoon ja muutosjohtamiseen.

Takaisin alkuun

Ota yhteyttä myyntiin, jos sinulla on lisää kysymyksiä.

Ota yhteyttä tukeen, jos olet jo G Suite ‑asiakas.